News Goliath Encounter... News Goliath Encounter...

Anbefalinger Lesetips for barn og unge . . klasse Boktips for . . klasse

Anbefalinger Lesetips for barn og unge . . klasse Boktips for . . klasse

Trenger du boktips til 3. og 4. klassingen, finner du det her!.
Vi på Barne - og ungdomsbiblioteket håper du har hatt mye glede av det du har . Dette er en historie om klassereise, om å tørre å bryte ut av.
Trenger du boktips til 5., 6. og 7. klassingen, finner du det her! om nye barne - og ungdomsbøker, finner dere et utvalg av kjekke bøker her.
The power of introverts Anbefalinger Lesetips for barn og unge . . klasse Boktips for . . klasse

Anbefalinger Lesetips for barn og unge . . klasse Boktips for . . klasse - liten historie

Le, drøm og håp med Audrey mens hun lærer at til og med når du føler at du har mistet deg selv, kan kjærligheten fortsatt finne deg. Fine illustrasjoner av Bendik Kaltenborn. Hunter, Erin : Tilbake til villmarken Huskatten Rødtopp er lei av boksmat og rømmer inn i skogen. Soledad våkner opp på øya der hun og faren er på sommerferie og oppdager at hun er helt alene. Dele var en uvant øvelse for Elmore Green, og han likte det ikke. Julie var sikker på at hun skulle gifte seg med sin store kjærlighet, Casper. Et fast holdepunkt i livet er minidiskspilleren som faren etterlot seg etter sin mystiske død.

Anbefalinger Lesetips for barn og unge . . klasse Boktips for . . klasse - til blør

Steinar flytter inn og blir lillebroren til Sara, og Sara blir nødt til å være snill mot ham. De legger ut på biltur, plotter inn et sted på GPS-en og kjører avsted. Halvdan er liten av vekst og halter, men er et geni med skaldskap. Han må avsløre den som står bak før noe går virkelig galt. Fra nå av er de bare venner. Det nytter ikke å nekte.