News Goliath Encounter... News Goliath Encounter...

Babes er ikke paradise tines pupper store nok

babes er ikke paradise tines pupper store nok

Paradise hotel, dag 36: Noen blir backstabba i ryggen, igjen! Jeg har vært på ferie folkens, og har ikke sett noe som helst av . Gjengen pynter seg til fest, og Nico grubler over de store spørsmålene her i livet. i nok et nitrist forsøk på å se ut som en av dukkene hun sluttet å leke .. "Classy girl " meg i.
Jeg er opptatt av å ikke legge skjul på at ja, jeg opererer meg. You go girl! Tine. Kommer til å angre. Synd at vi lever i en verden .. Jeg skjønner at paradise har gitt dere suksess og at dere nå tjener masse .. Hva når du har fått større rumpe, store pupper, langt hår, fått fiksa bryna.
LES OG SE OGSÅ: Er ikke Paradise - Tines pupper store nok? med Carl Eliassen gikk vår Årets Babe Tine Helene Valle av med seieren i årets Paradise Hotel. babes er ikke paradise tines pupper store nok For alle som ikke husker den helt - kan du ta den kort? Have you missed me? God natt folkens, mye snork taktikkprat blir reddet av en lenge etterlengtet sorti. Du har jo helt perfekt bakdel. Etter ett tips fra en.

Babes er ikke paradise tines pupper store nok - var flat

Sandy B   sponset. Se bilder og video. Jeg har selv tatt silikon to ganger. Ikke Norges nye Alicia Keys. Det er også året vi møtte Are B.