News Goliath Encounter... News Goliath Encounter...

Bildbank Norge unike PDFer sex og relasjoner Prevensjon RFSU prevensjon.

Bildbank Norge unike PDFer sex og relasjoner Prevensjon RFSU prevensjon.

PREVENSJON. Det er viktig at du tar en graviditetstest ca tre uker etter at har hatt ubeskyttet sex. Kobberspiralen blir satt inn av en lege, og kan bli værende.
RFSU Kondomer Glidemiddel graviditetstester Sex Samliv.
KOBBERSPIRAL. PREVENSJON. En spiral er ikke større enn noen få centimeter og plasseres i livmoren. Kobberspiralens viktigste effekt er å hindre befruktning.

Bildbank Norge unike PDFer sex og relasjoner Prevensjon RFSU prevensjon. - anbefaler

At fruktbarheten er lavere i perioden med amming er en gammel kjensgjerning. Sex og lyst produkter. RFSU is available in the following language versions, see below for content featured on respective version. Mensrytmen regnes fra første dag av menstruasjon til første dagen neste gang. Billingmetoden er basert på fysiologiske forandringer i kroppen.
Bildbank Norge unike PDFer sex og relasjoner Prevensjon RFSU prevensjon. Kondom er det eneste som beskytter mot kjønnssykdommer! Storrøykere advares mot å bruke p-piller fordi de kombinert med røyking øker risikoen for hjerte- og karsykdommer. RFSUs ideelle arbeid i Norge. Vi tar hensyn til kommende generasjoner. RFSUs ideelle arbeid i Norge. Bruk kondom om du har tilfeldig seksuell kontakt.