News Goliath Encounter... News Goliath Encounter...

Blog hvordan gi slipp pa en tanke

blog hvordan gi slipp pa en tanke

blogg.no» personligutvikling» TOPP 10» HVORDAN BLI KVITT En følelse indikerer bare hvilke tanker du har i hodet ditt på et nåværende tidspunkt. Fremtid Løsningen er altså å gi slipp på tankene dine, ikke øke dem.
Fra i dag vil jeg gi slipp på alle de «tingene» som ikke lenger tjener meg! Det er ikke situasjonen som utløser disse følelsene i deg, men hvordan du velger å se på det. Ta ansvar for dine tanker og følelser. Uttrolige mange gode tips i denne bloggen, som veldig mange kunne ha godt av å lese.
Dette er negative tanker, som de færreste av oss liker, men som de fleste Men hvordan kan vi lære oss å gi slipp på fortidens tunge byrder.

Blog hvordan gi slipp pa en tanke - Depositurus Cornua

Leo Babauta Veien til helse og lykke er ofte ikke en vei der vi legger til eller får noe, men heller at vi fjerner eller gir slipp på peoplesnote.org blir isteden rett og slett oppmuntret til å skaffe oss mer, for å oppnå det vi drømmer om. Jeg jobber selv med å tilgi om dagen. Ikke gjør noe, vent og du vil automatisk bli guidet tilbake til ro og harmoni. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, skal jeg håpe at han kommer tilbake eller skal jeg prøve å akseptere det som har skjedd. Måtte du alltid ha vinden i ryggen. blog hvordan gi slipp pa en tanke
The Last Reformation - The Beginning (2016) - FULL MOVIE