News Goliath Encounter... News Goliath Encounter...

Brevkasse emne gravid min man onsker ikke barnet

Forside › Fora › Brevkasse › Gravid – min mand ønsker ikke barnet. Dette emne indeholder 21 svar, har 10 stemmer og blev senest opdateret af.
Brevkasse: Jeg venter min eks-kærestes barn Jeg har spurgt flere gange, men han vil ikke svare. I har valgt at få et barn sammen, og jeres graviditet og kommende barn forpligter jer Jeg ønsker jer det allerbedste.
Jeg er blevet gravid på prævention, min mand og jeg har tvillinger på 2 år og han ønsker absolut ikke flere børn, men jeg kan simpelthen ikke få.

Brevkasse emne gravid min man onsker ikke barnet - Beirut

At du begynder at blive personlig, ja — føj til dig, ikke særlig voksent. Det lyder helt forfærdeligt det du er igenem lige nu! Det er jo absurd, særligt, hvis det er en tragedie for Louise at få en abort, det er trods alt hende, der både fysisk og psykisk skal stå model til den abort. Jeg synes at du skal sige sandheden til din far. Jeg har endda drøftet det med min mand, hvilket ledte til andre gode snakke, som vi også havde brug for... Jeg kan godt forstå, at du er bange og har mange spørgsmål, som du har brug for at få svar på. Send en hilsen til de frivillige. Det onde fra Ypanema. Jeg er en pige på omtrendt tretten år, og syntes livet er svært - jeg skriver både for at fortælle min historie - samt et råb om hjælp. En løsning - af kærlighed Kære alle. Hvad er forskellen på mænd og kvinder? Længere er den ikke. Måske kan det hjælpe dig videre.