News Goliath Encounter... News Goliath Encounter...

Er idrett opium folket

er idrett opium folket

Hva skyldes den negative korrelasjonen mellom IQ og religion? Marx hevdet at religion er folkets opium fordi det gir øyeblikkelig lindring for.
Få ting er forbundet med så stor folkelig entusiasme som sport. Men er det ren underholdning, eller tjener sport et højere formål?.
Idretten er som opium for folket, sier forfatter Anne B. Ragde. er idrett opium folket Hooray the Golden Dawn with Lyrics
Nyhetsbrev: Få artiklene til morgenkaffen. Trude Drevland er rammet av kritisk presse. Den frygt havde englænderne under kolonitiden. Nå advarer faren mot forsikringen alle langrennsløpere må ha. Tannstein forteller hva neandertalerne spiste. Sport mimer krig, og så længe det er symbolsk og fredeligt, er det naturligvis en bedre erstatning for den ægte vare,« siger Jørn Hansen. Derfor forhindrede man dem.

Er idrett opium folket - ordet 'fordi'

Dette sier ulike religioner om polygami. Fascinationskraften og underholdningsværdien i sport er uomtvistelig, men er der mere i det? En flittig gjest hos Putin. Totalitære ledere har brukt idrett til å samle befolkningen og binde massene til seg, sier Hansen. Og når alt dette har skjedd, og vi kan sende våre beste menn […].