News Goliath Encounter... News Goliath Encounter...

Filmpolitiet bad santa comment page

filmpolitiet bad santa comment page

På peoplesnote.org filmpolitiet, Twitter og Instagram møter du Birger Message this Page , learn about upcoming events and more. . Like Comment Share . «Bad Santa 2» er så spritslapp, dårlig skrevet og kvalmende markedstilpasset at det blir flaut.
Se filmen som er nominert til Filmpolitiets kortfilmpris under Kortfilmfestivalen i Grimstad.
I «Bad Santa» misbruker nissen barn. Ikke seksuelt, men psykologisk. Filmen mobber, dessuten er den uheldig med lytehumoren, og den  Mangler: comment ‎ page.

Filmpolitiet bad santa comment page - tillegg

Publikumsfriende feelgood fra virkeligheten. Er nok denne filmen og musikken som gjør at jeg kommer i julestemning med Nightwish også…peoplesnote.org da mest på baladene…. En skikkelig romantisk film, der historien starter fem uker før jul, og teller ned etter hvert som handlingen skrider fremover. Men nissen er taktfull nok til å gjemme seg i prøverommet når han skal feie over nye erobringer. Er oppvokst i Finnmark og har ventet på en slik film lenge. I «Bad Santa» anstrenges kontrasten mellom julens snille og sentimentale form, og krimhistoriens slemme innhold, så sterkt, at det oppleves pinlig usmakelig.