News Goliath Encounter... News Goliath Encounter...

Forum barnimagen index. topic vondt i bakenhvor lenge med bl%C%Bdninger og vente med sex

Noen ganger har jeg sex med mannen kun for hans skyld. Når det er lenge siden sist så får jeg så dårlig samvittighet Ikke at han maser eller  vondt i magen etter sex - Anonymforum.

Forum barnimagen index. topic vondt i bakenhvor lenge med bl%C%Bdninger og vente med sex - can

Her er det jeg som skulle ønske vi kunne hatt sex hver eneste dag... Og har dere noen ganger sex kun for at mannen ønsker det? Har aldri "kjappiser", det gir meg ingenting... Trenger du en konto? Ikke at han maser eller blir sur, men jeg føler det likevel slik at han fortjener det. Dette er ikke anbefalt for delte maskiner. Har du glemt passordet ditt? Ekstra trygghet - både før og etter fødselen. Har aldri "kjappiser", det gir meg ingenting. Du har Javascript avslått. Logg inn for å svare. Noen ganger går det flere uker mellom hver gang. Svar på sitert innlegg       Avbryt. Barn har bronkitt seks til åtte ganger i året.

Forum barnimagen index. topic vondt i bakenhvor lenge med bl%C%Bdninger og vente med sex - anlegget fra

Ikke legg meg til i listen over innloggede medlemmer. Dette er ikke anbefalt for delte maskiner. Her er det jeg som skulle ønske vi kunne hatt sex hver eneste dag... Ekstra trygghet - både før og etter fødselen. Barn har bronkitt seks til åtte ganger i året. Svar på sitert innlegg       Avbryt.