News Goliath Encounter... News Goliath Encounter...

Fra grov hets til kjaerlighetsmarkering

fra grov hets til kjaerlighetsmarkering

Her er Maria Khans appell under #pegida #løftet #ikkevold #antipolarisering http://peoplesnote.org fra-grov - hets-til-kjaerlighetsmarkering / 0 replies 0 retweets.
Nederst i denne bloggposten kan du lese hvordan jeg kom i kontakt med Maria Khan under overskriften “ Fra grov hets til kjærlighetsmarkering ”.
Her er Maria Khans appell under #pegida #løftet #ikkevold #antipolarisering http://peoplesnote.org fra-grov - hets-til-kjaerlighetsmarkering / 0 replies 0 retweets.

Fra grov hets til kjaerlighetsmarkering - til

Vi forsikret oss om at det ble klart og tydelig oppfattet at vi kom med et løfte om å snakke til mennesker om frykt. Ei heller er en hvit overlegen en svart, eller en svart overlegen en hvit. Jeg og Maria plukket ut fine representanter både for et pluralistisk samfunn og muslimer som gikk bort for å dele ut roser. Selv når jeg foeler meg urettferdig behandlet. Vår erklæring om å snakke om ALLE elefantene i rommet er såvidt begynt. Derfor blir jeg såret når jeg opplever å bli bli eksludert fra dette samholdet jeg egentlig føler meg som en del av, og holder kjært. Fikk Hermansen til å rope Ja vi elsker muslimer. Jeg er student, mor, og personlig muslim. Det er derfor en god gjerning som troende for henne å være synlig, how to choose an anal toy handle som et fredelig menneske, ikke bare snakke om det. Hun ble også opprørt over at mennesker som kalte seg muslimer, men som verken talte fred, eller som forsto hva det betyr å respektere kvinner, fortsatte å hetse. Min tale og løftet av Hermansen var en sammensatt stunt som fikk bred pressedekning. Derfor ønsker jeg å dele ut roser. Jeg er her i dag for å fra grov hets til kjaerlighetsmarkering at jeg som muslim og min islam står for nestekjaerlighet, sammhold, respekt for ulikheter, og tilgivelse. fra grov hets til kjaerlighetsmarkering
Earth, Wind & Fire - Let's Groove