News Goliath Encounter... News Goliath Encounter...

Grov voldtekt av gutt ingen av de afghanerne utvises

Guttene tok med seg en mindreårig gutt inn i et skogholt i Uppsala. Fem afghanske tenåringer er dømt til ungdomsfengsel etter at de i oktober voldtok en Ingen av guttene utvises, selv om det var det aktor ba om, skriver Expressen. En ble dømt for grov voldtekt og flere brudd på narkotikaloven.
Dette er så utbredt at det betraktes generelt som en del av afghansk kultur. Grov voldtekt av gutt – ingen av de 5 afghanerne utvises 5 afghanske asylbarn dømt voldtekt. Ble ikke utvist.
Fem migranter dømt for gruppevoldtekt av gutt i Sverige. Blir ikke Blir ikke utvist . Både offer og De fem ble ikke dømt for grov voldtekt av barn, slik aktor ville. "Fem afghanske tenåringsgutter dømt for å ha voldtatt ung gutt.
Laget på Newsfront av Frontkom. Sverige har tatt imot svært mange unge afghanske sex samliv fakta sexigennemlivet. de siste årene. Bilde: Google Maps Kilde: Fria Tider Saken vakte også oppsikt blant våre lesere og ble delt flere tusen ganger på Facebook. Stockholm ber om forsterkninger etter fem drap. Fordi guttene ikke er myndige så er straffen for å ha ødelagt et liv drøyt ett år hver i en ungdomsenhet ungdomsanstalt. Å utvise dem som forgriper seg på barn — gutter eller jenter — ville vært et særdeles viktig forebyggende tiltak. Jødisk par i Frankrike voldtatt og ranet av afrikanere. On the Run from the CIA: The Experiences of a Central Intelligence Agency Case Officer