News Goliath Encounter... News Goliath Encounter...

Helse sex og livsstil sex tema tittel gutter analsex

helse sex og livsstil sex tema tittel gutter analsex

Du som mann -som mener anal-sex har med homofili å gjøre bør lese deg opp på tema, dessverre så er det svært mye tabu og vranglære rundt anal-sex for.
VG Nett Debatt> Helse, sex og livsstil > Sex Det er veldig bra at du tør å dele oss med slike ting dette temaet er da ofte diskutert blant folk! Undertegnede bor jo i ett land der denne typen sex er saerdeles utbredt, og det er ikke faa For oss gutta så er det nok mest følelsen av å gjøre noe litt "kinky" som er mest turn on.
hvorfor liker dere gutter anal sex så sinsykt godt? det er jo for faen et ut hull,ikke inn!!! er ikke tanken på at det kommer dritt ut fra det hullet du stikker junior inn i.

Helse sex og livsstil sex tema tittel gutter analsex - påpeker likevel

Jobb og Utdanning Økonomi Data og Internett Datahjelp Mobil, iPod og dingser Foto, Video, Hifi, DVD m. Har hatt en god del anal sex med kjæresten selv og hun har aldri tømt seg før vi har gjort! Hvorfor kan du ikke bare komme ut av skapet og innrømme at du liker å dytte smultringer? Inneholder reklame, forsøk på å selge produkter, verving til organisasjoner eller lignende. Registrer ny bruker Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler les reglene her kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. Hils Ford naar du treffer paa han..... Heterofile menn setter derimot ikke pris på å bli penetrert. Husk glidemiddel og kondom. Det er mange som liker det, men også mange som ikke liker det. Passer godt sammen med en avblåsning. Ansvarlig redaktør og administrerende direktør: Gard Steiro. Politisk redaktør: Hanne Skartveit. Jeg har veldig lyst, men vet bare ikke om det er det rette og gjøre, jeg er jo hetrofil, men vil bare prøve noe nytt. helse sex og livsstil sex tema tittel gutter analsex

Helse sex og livsstil sex tema tittel gutter analsex - Line Møller

For meg har det ikke vært et behov og prøve alt. Dette er ingen kontakt søk, men lurer på deres meninger. Stenberg Magasinredaktør: Jane Throndsen. Registrer ny bruker Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler les reglene her kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. Ansvarlig redaktør og administrerende direktør: Gard Steiro. Helse, sex og livsstil. Hvorfor skulle det det?