News Goliath Encounter... News Goliath Encounter...

Helt jaevla underbart var det pa vart litte eventyr

Gjorde en heldag på sportfiskemässan under lördagen. Det var ett grymt tryck med folk och man är helt slut efter en sån dag men det är helt klart värt det! Blev lite nyheter med hem som vanligt. En annan nyhet för min del är Pikewallis rulle Helt jævla underbart, var det på vårt lille eventyr. mar 4.
För ca 1mån sen var jag och min kollega Björn på Mojoboats och hämtade det nya ekipaget. Vi stannade till på Hjertmans i Karlstad för att köpa lite tillbehör men fick . Helt jævla underbart, var det på vårt lille eventyr. mar.
Det finns ett par oöppnade jiggpåsar också som jag var lite sugen att testa, egentligen Helt jævla underbart, var det på vårt lille eventyr. mar.

Helt jaevla underbart var det pa vart litte eventyr - beskyttet sex

Det var ett tag sedan jag skrev något på bloggen. Det er alltid utrolig hyggelig å være med denne Värmländingen. Skribenter, fotografer, fluebindere og videoprodusenter. Skribenter, fotografer, fluebindere og videoprodusenter. Gleden av å komme ut er stor og man koser seg igjennom dagen. Nettsiden driftes av HOOKED AS.
Skribenter, fotografer, fluebindere og videoprodusenter. Skribenter, fotografer, fluebindere og videoprodusenter. Etter som det er bilbytte måtte jeg bruke deler av dagen til å rydde ut av den gamle. En svår och kall historia! Leave a Reply Cancel reply. Kontakt oss her HOOKED-nettverket består av en rekke av Norges fremste fiske og friluftsinteresserte frilansere. PIkewallis er den del av Hooked-nettverket, Norges største online fiske- og jaktmedie.