News Goliath Encounter... News Goliath Encounter...

Ho filmene beviser grove overgrep .

Det er få tekniske bevis i saka mot som er tiltalt for å ha mishandla sambuaren til døde. å ha oppbevart store mengder filmar og bilde som syner overgrep av barn. Fire personer er dømt til fengsel for grov vold og frihetsberøvelse. ein periode på åtte månadar, og ho må også betala ei bot på kroner.
I dette huset i Drammen beslagla politiet tusenvis av filmer og bilder med barneporno. Statsadvokaten mener også å kunne bevise at mannen.
Barn ned til to år er utsatt for grove seksuelle overgrep fra voksne på som seksualiserer barn – og funnet bevis for at han har delt filmene med.

Ho filmene beviser grove overgrep . - kan kle

Men de er alene- nesten ingen i lokalsamfunnet har tro på eller tiltro til den ikke så lite ruskete ungdomsgjengen. Kan vi måle lykke og er lykke en lik tilstand for alle? Erik Riisnes, som er bosatt i Masfjorden et stykke innenfor oljerafineriet på Mongstad driver et lite småbruk med sau og melkeproduksjon. Sauerwein ble sterkt kritisert for sitt engasjement for retten til at alle skulle få snakke og skrive sitt morsmål. Dette vil være et portrett av et mangesidig og underlig menneske samt et bilde av en nasjon i emning. Hvordan vil Embla takle sitt nye liv? Den handler om det å eldes, om det å ikke bli hørt lenger, om å bli glemt, og om kroppen som svikter. Best Speech You Will Ever Hear - Gary Yourofsky