News Goliath Encounter... News Goliath Encounter...

Hvordan a male mobler

hvordan a male mobler

opp - Daglige artikler om Male møbler, gjør-det-selv, video, forhandlersøk og. videoen kan du se hvordan du raskt kan male kjøkken- eller spisestuebordet.
Se hvordan du enkelt og pent forvandler den gamle furukommoden til en Har tenkt å male et bokskap og diverse andre møbler i hvitt, men er.
Denne bruksanvisningen gjelder for ubehandlede og tidligere malte møbler av treverk.

Hvordan a male mobler - gamle

Planen er å vaske, pusse, hefte og male. Trenden er tydelig, det blir mørkere og mer kulørhet å se på fargefronten i år. Bruk heftgrunn først, så kan du male med vanlig malig etterpå. Underlag som allerede er behandlet, trenger ikke å grunnes, men overflaten bør mattslipes. Det blir aller finest resultat hvis du etterstryker grunningen også. Mulig du må vaske ned med salmiakk først, det står evt. Gjennom ulike designsamarbeid, messer og oppussingsprogrammer, skaper hun inspirasjon til fornyelse av ditt hjem.
Kalkmaling hvordan a male mobler Å male en gammel stol er en enkel oppgave som raskt gir resultater. Slik gjør du det:. Slik lager du egen inspirasjonsvegg. Trenden er tydelig, det blir mørkere og mer kulørhet å se på fargefronten i år. Og her er resultatet! Vi tok utfordringen og gikk løs på oppussingen! Mattslip overfalten mellom strøkene, og fjern pussestøvet med en mikrofiberklut.

Hvordan a male mobler - mener Katies

Mange tenker at det enkleste er å kaste ut det gamle bordet eller kommoden for å kjøpe noe nytt. Send inn tips her! Så får vi se. De fleste byggvare-butikker har ordentlig olje, som for eksempel Osmo og Biofa. Fra kjedelig og utdatert — til personlig og lekker kommode! Det er smart å ha en mindre pensel for hånden for å komme til på alle detaljer og smalere felter.