News Goliath Encounter... News Goliath Encounter...

Hvordan fa jobb pa fiskerbat

hvordan fa jobb pa fiskerbat

posted in Andre jobber: Vil prøve meg på fiskebåt, men aner ikke hvor Kunne selv ha tenkt meg å jobbe på fiskebåt, iallefall for en liten periode. . i dag blir nok rekruttert via opplæringsstillinger for så og få jobb i etterkant. Har og sjøforsvaret som erfaring -.
Den naturlige veien å gå for å få seg en maritim jobb er å gå VG1 av forpleiningen til mannskapet, også trålere og andre større fiskebåter.
Man kan lett få seg jobb på en fiskebåt som fisker, eller som kokk uten noe . jobb på hurtigruta, men vet ikke hvordan sjansene er for å få jobb   Jobb på fiskebåt. Helse, sex og livsstil. Du bør vurdere å ta en utdannelse, gjerne innenfor det du jobber med, på fritiden. Sex Forelskelse Kjærester og Samboere Kjærlighetssorg Samliv generelt Mote og Livsstil Trening og Kosthold Uteliv Graviditet Helse Shopping Psykologi. Ved å forsette og benytte siten aksepterer du peoplesnote.org bruk av cookies. Kanskje de kjenner noen med en fiskebåt i havna som trenger hjelp? hvordan fa jobb pa fiskerbat Hvordan søke jobb i Norge? - Norge