News Goliath Encounter... News Goliath Encounter...

Hvordan saetter du vandmaerke pa dine billeder

hvordan saetter du vandmaerke pa dine billeder

Så dyrk denne øver der lærer dig at sætte vandmærker på mange Lav et billede med din tekst eller log du vil bruger som vandmærke.
Her har du en vejledning til hvordan du nemt og hurtigt kan lægger vandmærker på dine billeder. Med vandmærker undgår du at folk bare lige.
peoplesnote.org er en af Danmarks mest omfattende sider om foto og fotografering. Her kan du læse indlægget: Hvordan sætter du vandmærke på. Markér afkrydsningsfeltet Nedtonet for at gøre billedet lysere, så det ikke virker forstyrrende på teksten. Tak for din feedback! Hvis no search tag svart kuk skal sælges i en shop, tilbyder flere systemer at der er vandmærker på : Partner i peoplesnote.org, som har til formål at skabe kontakt mellem konsulenter og deres kunder  Køb annoncer på Amino - Regler for brug af Amino - Om Amino - Job på Amino. Var disse oplysninger nyttige? Personlige oplysninger og cookies. Sådan en løsning klarer vi. Hej Søren, kunne  du ikke lave en tutorial omkring at sætte vandmærke på billeder, jeg har set at du ofte har et vandmærke på dine billeder her på bloggen….
hvordan saetter du vandmaerke pa dine billeder