News Goliath Encounter... News Goliath Encounter...

Hyllman har arsene wenger och hans eftermale tillatits att bli storre an klubben

Det finns något tvetydigt med Arsene Wenger. Å ena sidan är han utan tvekan en av Premier League-erans absolut mest ikoniska.

Hyllman har arsene wenger och hans eftermale tillatits att bli storre an klubben - jeg

Ferguson var inte minst en pragmatiker i betydligt större utsträckning än Wenger, det handlade mer om att vinna, hur var inte utan betydelse men av underordnad betydelse. Ferguson var framför allt mer anpasslig. Arsene Wenger kan i så fall bara hoppas att den här säsongen blir precis lika galen som förra säsongen. Nu finns där en VD, Ivan Gazidis, och en klubbledning som snarare förstärker dessa personlighetsdrag, som även de manar till försiktighet samtidigt som fansen törstar efter den ambition de blivit lovade i tio år av tålamod men som aldrig kommer. Nu kommer han till sist till England men någon storklubb är det inte fråga om. Är inlånad för säsongen med sikte på ett köp.

Know: Hyllman har arsene wenger och hans eftermale tillatits att bli storre an klubben

Hyllman har arsene wenger och hans eftermale tillatits att bli storre an klubben Restaurants g Allinge Bornholm.
TRUDI MINIATURE TOY SHOP Arsene Wenger har inte råd att försätta den här chansen också. Ligans mest radikale manager har blivit dess mest konservative manager, ett mönster som återkommer i stort som i smått. All den positiva energi och allt det momentum med vilket Arsenal gick in till förra säsongen är inför den här säsongen förvandlat till negativ energi. Ferguson var framför allt mer anpasslig. Skicklig offensiv mittfältare som under ett par säsonger har befunnit något i utkanten av Juventus spelartrupp. Likt Alex Ferguson vill Arsene Wenger naturligtvis sluta på topp, sluta med en seger, men han vill dessutom göra det på sitt sätt.
Forumarkivet gammelt indhold pa forum hvilke kabler cat el a Och det är ett strypgrepp som i första hand får fansen att kippa efter luft. Arsenal har närmast satt det här med hederssamma förluster i. Ingen är större än klubben brukar det så vackert heta. På något sätt var Arsenals match mot Liverpool ett slags mikrokosmos över hela deras moderna existens. Men alltmer framstår Arsenal som en engelsk storklubb vars framtid och utveckling har satts i pant för att Arsene Wenger ska ges möjlighet att forma sitt eget historiska eftermäle.