News Goliath Encounter... News Goliath Encounter...

Inni mitt hodeder job.

inni mitt hodeder job.

Br. dokumentar. Uroleg, trist eller plaga av tvangstanker? Alle kan kjenne det slik iblant, men kva om ein kjenner det heile tida? Sinnslidingar.
Men først og fremst leser vi, så langt på turen; 18 bøker for mitt vedkommende. vi hadde til middag et par dager i forveien, nydelig – snøret ble tatt av vinden og gikk inn i vindpropellen. Det ble en stor jobb å få det ut igjen.
En av krusedullene ble en mann med en høne på hode. Der startet Da blir jeg jo kjempestressa, for jeg er jo vant til å jobbe i mitt eget tempo. Skulle Gunn hatt langt hår, ville det raskt blitt tre ekstra måneders jobb, ler hun. Jeg kan ikke puttes inn i hva som helst slik du kan med en proff skuespiller. Jeg elsker dere, kan dere ikke se det? Det er søndag  og jeg har åpnet ukas reklamer. Overfarten hadde gått bra, ikke de lange dønningene vi hadde forestilt oss, mer krapp sjø, noe regn, men varmt. Alle fortjener en bestevenn. Vi risikerer å bli feilbehandlet når Asperger syndrom ikke fanges opp. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.

Inni mitt hodeder job. - tok USA

Aftenposten har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Jeg er ikke farlig, bare redd. Likevel tok det bare noen få år og litt lett selektiv hukommelse å bli både sjokkert og ikke minst flau av mitt eget innhold. Du må være logget inn for å bruke denne funksjonen. Ikke fysiske, men inni seg? inni mitt hodeder job.