News Goliath Encounter... News Goliath Encounter...

Intervju med kate pendry

intervju med kate pendry

November 22. Kate Pendry. Kate Pendry er en britisk skuespiller og performancekunstner bosatt i Norge. Intervju. Kate Pendry på Flickr og YouTube.
Vi gjenpubliserer skuespiller Kate Pendrys dagbok (engelsk) fra Actress Kate Pendry keeps a diary from rehersals and preparations for.
Intervju av Shwan Dier Qaradaki og Kate Pendry, IKM. Laget med Ramsalt Media. Dramaturger vurderer alle søknader. Jeg kjenner en god del menn, og mange har nok lyst til å gjøre forskjellige ting med vakre kvinner. Likevel leste jeg dette intervjuet til ende, fordi Pendry uttalte seg om en stor befolkningsgruppe som jeg faktisk tilhører, nemlig gruppen av menn som verken er homofile eller bønder. Prosjektet er et samarbeid mellom Oslo Internasjonale Teater, Cafeteatret og Nordic Black Theatre, Black Box teater, Det Norske Teatret, Nationaltheatret og Det Andre Teatret. Nå er det Pendrys vanskelige barndom, med blant annet vold og spiseforstyrrelser, intervju med kate pendry er materialet når koreograf og venn, Hege Haagenrud lager danseforestilling ved Dansens Hus. Nordic Black Theatre Barneteater.

Intervju med kate pendry - redaktør nettstedet

Hvorfor velger du da å fortsette uttrykke deg gjennom scenekunst? For det var et eller annet ved White Rabbit, Red Rabbit som gjorde at jeg ikke forbannet verden for at jeg hadde endt opp på Cafeteatret denne fredagen. Det var bare improvisasjon, og det føltes veldig frigjørende. Søk i titler, forfattere, kategorier og fritekst. Men jeg måtte bite i det sure fordomseplet. Utviklingsmidlene ved Dramatikkens hus er forbeholdt profesjonelle dramatikere og utøvere. intervju med kate pendry