News Goliath Encounter... News Goliath Encounter...

Jokes om maend og vitser om maend

jokes om maend og vitser om maend

Jokes om mænd: Nu hvor vi har jokes om kvinder, så skal vi da ikke kun nøjes med det. Derfor har jeg også tilføjet en ny kategori netop om mænd og deres til.
Sjove vittigheder i kategorien Kvindehørm, side 1 af 28. Hvorfor gud skabte mænd KVINDEN Kvinden Olieskift for mænd Olieskift for mænd og kvinder.
Mandevitser. Hvad er ligheden mellem mænd og P-pladser? Alle de gode er taget og de eneste der er tilbage er de handicappede. Hvorfor gifter mænd sig?. Ved du hvad en gris er? Han var lettere forvirret. Du vil føle dig meget bedre tilpas og afstresset efter en session på denne hjemmeside. Kan du tåle mosten så er grove jokes noget for dig. Hvad sker der når en mand åbner sin lynlås?

Jokes om maend og vitser om maend - være middel

De sjove jokes hjemmesiden som du kan læse foroven er faktisk sund for dig. Grove jokes: Grove jokes er ligesom de frække, måske lige i overkanten for mange personer. Bryster har ikke øjne. En helt masse sjove jokes som absolut ingen mening giver. Jeg ligger de indsendte jokes op på siden med dit navn som tak. Her vil kunne finde mange fantastiske kategorier spækket med forskellige ordsprog. Når hun har en pause om eftermiddagen, skynder hun sig hjem. jokes om maend og vitser om maend