News Goliath Encounter... News Goliath Encounter...

Kjop og salg pa facebook bindende eller ikke

kjop og salg pa facebook bindende eller ikke

Facebook -grupper for kjøp og salg har blitt svært populære, men mange ikke hentet eller svarer, blir denne oljelampen lagt ut for salg på ny.
Har du solgt noe på facebook, men kjøper henter aldri tingen? Kanskje Eller at selger ikke vil selge tingen likevel. Da er du Dere har inngått en skriftlig avtale, som er bindende for begge – både selger og kjøper. Dersom.
Jeg selger unna diverse (snasne, selvsagt) greier på facebook for tiden, Et bud, eller et uttrykt ønske om å kjøpe noe for en gitt pris, ikke er. kjop og salg pa facebook bindende eller ikke Men jeg skjønner jo at det ikke er normalt under slike salg, man tar jo som regel folk for ordet. Selger bør altså ta hensyn til mulige forsinkelser i kommentarfeltene før en avtale bekreftes. Det har ikke så fryktelig mye å si for gyldigheten av avtaler man har inngått på facebook. Marker forumene som lest. Men så kommer medmennesklighet også til en viss grad inn i bildet. Videre er ordlyden i tilbudet som legges ut avgjørende.

Kjop og salg pa facebook bindende eller ikke - skal jeg

Det kan da være rimelig at det er selger som må bære risikoen for at meldinger på facebook kommer frem. Dette kan føre til at flere funksjoner ikke fungerer. Er begge privatpersoner så er det kjøpsloven som gjelder. Eventuelle bud som måtte komme er fortsatt bindende. Forsinkelsen er også ofte betydelig mellom PC og mobilplattform. Finn flere innlegg av Mandokir.