News Goliath Encounter... News Goliath Encounter...

Kvinners punkter og andre tips

kvinners punkter og andre tips

Kvinners punkter og andre tips. av. Yes! Jenter kan oppnå 8 forskjellige orgasmer. Forskjellige på de måter med området som blir stimulert.
For noen kvinner kan stimulering av g- punktet gi en sterk orgasme, for andre kjennes det bare ut som du holder på å tisse på deg. Mannen kan finne g- punktet.
Det sies at seksuell stimuli av G- punktet kan gi noen kvinner en mer Noen er følsomme og reagerer lett på stimulering, mens andre ikke. YOUTUBE'S NEW SECRET! kvinners punkter og andre tips
Pass på at de får i seg denne maten — Det er vanskelig å snakke om sykdommen fordi jeg har skammet meg så lenge. En italiensk forsker hevder han kan finne det med ultralyd. Øk trykket mot g-punktet og masser gjerne klitoris på samme tid. Med pekefinger og tommeltott legger man fingrene i V, og legger det forsiktig på hver side av klitorishodet, altså putene på hver. Og ikke bli skremt om du ikke liker følelsen. Noen har det plassert litt lenger ute, andre litt kvinners punkter og andre tips inn. Sug lenge på hennes mest følsomme brystvorte.