News Goliath Encounter... News Goliath Encounter...

Marokko kommer til ha to offisielle sprak tamazight og arabisk

marokko kommer til ha to offisielle sprak tamazight og arabisk

Myndighetene ville ikke la den nye staten og den arabiske identiteten bli Selv har han vært vitne til at medlemmer av en berbisk organisasjon ble arrestert av politiet. Dessverre følger Marokkos politiske system en ideologi som kommer fra Midtøsten. . Språkene tachilhit, tarifit og tamazight ble dermed offisielle språk.
Marokkos offisielle språk er arabisk. Landets dialekter (tarifit, tashelhiyt og tamazight), enten som førstespråk eller tospråklig med den talte arabiske dialekten.
Posts about marokko written by kabylia and Yugurten. Marokko kommer til ha to offisielle språk, Tamazight og Arabisk. Kommuniké fra Meryam Demnati.
Også her er det Algerie som inntar den mest absolutte holdning. Marokko handlet med blant andre fønikerne og Karthagoog deler av landet var en romersk provins. Samtidig er landet preget av den tradisjonelle berberkulturen og påvirkningen fra islaminklusive den store mauriske befolkningen som slo seg ned i landet etter å ha blitt forvist fra Spania. Lingvister flest mener det latinske tegnsystemet er mest funksjonelt. Det er da også det som er lagt telefon eskorte voksne hookups henge grunn for de siste tiårs arbeid med en skriftlig normering av berbisk ved universitetene. marokko kommer til ha to offisielle sprak tamazight og arabisk