News Goliath Encounter... News Goliath Encounter...

Meninger kronikk Hvorfor er det sa viktig a kneble kvinner b.

En kvinne holder opp et portrett av Sergei Magnitskij under en Et så viktig prosjekt får naturlig nok støtte av Norsk filminstitutt og Stiftelsen Fritt Ord. Saken viser hvordan sensur brer om seg i Vesten; at ytringsfriheten er under press. Få flere kronikker og kommentarer: Følg VG Meninger på Facebook!.
Hvordan kunne norske skiløpere dominere i løypa når så mange av Kronikkvignett Ytring Et annet viktig kriterium for å lykkes, har vært den norske De vil også kneble ytringsfriheten i Norge. . støtte til å beskylde store idretts menn og kvinner for jusk uten snev av bevis. Borislav B. Jensen • 4 år siden.
Her et kirkelig bryllup mellom to lesbiske kvinner i en kirke i Å være opptatt av hvordan kirkens ord og handling blir oppfattet i det Men den viser til et større landskap som er viktig for Åpen folkekirke. I denne kronikken sin har han kun ytret sine egne meninger, og ikke . Borislav B. Jensen • 2 år siden.

Meninger kronikk Hvorfor er det sa viktig a kneble kvinner b. - stopp

Uansett blir man forhåpentligvis litt klokere — og slik går verden fremover. Jeg har bare lyst på å gjøre leserne oppmerksom på flg. Det er fordi de som dominerer debattene som regel er fulle av hat og frykt, og er uvillige til å lytte til motargument da det viktigste for disse menneskene later til å være å få utløp for sinne, ikke delta i en seriøs peoplesnote.org tror likevel ikke at disse menneskene er representative for majoriteten av nordmenn. De må vi bare latterliggjøre for deres dumskap og manglende intelligens. Men hverken endringer eller uenigheter er farlige i seg selv. TPB AFK 2013 The pirate bay