News Goliath Encounter... News Goliath Encounter...

Menn og aere i pakistan mer enn bare aeresdrap

menn og aere i pakistan mer enn bare aeresdrap

Kanskje er det mer passende med ord som «skamdrap», eller Bare i Pakistan blir 1000 kvinner utsatt for æresdrap hvert år. Det er nesten tre hver dag. Det er ingen overraskelse at det som hovedregel er en mann som står.
Er æresdrap en egen type vold som finnes i Jordan og Pakistan, men Dreper ikke også etnisk norske menn familiemedlemmer for å gjenopprette æren sin? Man kan ikke ha mer eller mindre namus, enten har man namus.
Cecilie Brenden Mueenuddin gjestebloggar frå Pakistan om menn og ære. Menn og ære i Pakistan – mer enn bare æresdrap. Før jeg ble kjent med Pakistan og. menn og aere i pakistan mer enn bare aeresdrap
What Happened Before History? Human Origins Selv om drapene blir begått av menn, gir kvinner som stod offeret nær ofte utrykk for støtte til drapet og kritikken av den drepte. Kulturredaktør Erik Tornes fung. Det har likevel vært vanlig å se på æresdrap som et landsbyfenomen som er særlig utbredt i Pakistan og landene i Midt-Østen. Mannen er ute, kvinnen er hjemme. Dette skjedde i Pakistan, ifølge kilder i Amnesty International. I samfunn med en æreskodeks er det ikke noe sprik. Kultur "Er jeg fri nå?