News Goliath Encounter... News Goliath Encounter...

Mine bivirkninger av neurontin trigget.

mine bivirkninger av neurontin trigget.

Nå er legemidler en del av hverdagen min, slik det er for svært mange og merket bivirkninger, gabapentin, legemidler, medisin, neurontin.
Min smerte var både prikkende, stikkende, brennende og verkende, derfor ble jeg tilbudt å prøve Neurontin, noe jeg med glede gikk med på.
Neurontin Pfizer - Felleskatalogen PasientutgaveHva Neurontin er og hva det Mine bivirkninger av Neurontin - trigget den latente Neurontin er for øvrig et. mine bivirkninger av neurontin trigget.

Mine bivirkninger av neurontin trigget. - snart sugehodet

Jeg sitter igjen med en følelse av at langvarig bruk av Neurontin ikke er så bra likevel. Legen min foreslo at jeg skulle legge ut spørsmål om dette på forumet for å høre om erfaringer andre med ME har.. Redskaper for å bli frisk ere. Dette gikk på tale og balanse problemer. At hodet mitt ble totalt tåkete skal jeg ikke bare skylde Neurontinen for, så totalt undervektig som jeg var, men jeg er fremdeles noe undervektig, og nå som jeg har sluttet på Neurontinen merker jeg at jeg har et mye mer stabilt humør, ikke klaprer med tennene, ikke får rykninger og ikke blir så lett forbanna.

Mine bivirkninger av neurontin trigget. - den ene

Så hvor mange liknende historier er det vi IKKE får vite om? Da er det vanskelig å være «lydig pasient» og fortsette å ta pillene. Hva hjelper Requip for? Mannen min har veldig mye kramper i føttene på morgenen. Har vel fortsatt et håp om at eksen vil ha meg tilbake når han ser meg som den samme, gamle igjen, men jeg tror det ødela altfor mye for oss. Er dette noe som kan skje når man har Parkinson? Dette er varianten jeg tok. Skyldes dette overmedisinering eller undermedisinering? Hvordan i all verden sier legene at han kan fortsette med requip?? Og for dere leger, prøv å respektere pasientenes skepsis. Med hjartet på rette staden! Kan jeg finne ut om jeg også har det uavhengig av symptomer? Da hadde kroppen vent seg til tablettene. At folk ikke tar medisiner som foreskrevet kan være resultat av dårlig oppfølging og kommunikasjon, men svært ofte handler det om legemiddelskepsis  og frykt for bivirkninger.