News Goliath Encounter... News Goliath Encounter...

Munn og tenner munn og tannpleie hos barn

munn og tenner munn og tannpleie hos barn

Fagstoff: Munn- og tannpleie er en viktig del av personlig hygiene. - Barne - og ungdomsarbeiderfag Vg2 · Brønnteknikk · Bygg- og anleggsteknikk . En kvinne får hjelp av en helsefagarbeider med å pusse tennene. Hvorfor er det viktig med god tann- og munnhygiene hos eldre mennesker?.
Fra barnet får sin første tann er det viktig å ha en god munnhygiene. et bevisst forhold til barnets kosthold gir de beste forutsetninger for sterke og friske tenner.
Når barn klager på vondt i munnen kan det skyldes smerter i tennene eller sår i Tannverk og kjevesmerter; Munnskold; Trøske i munnen ; Herpes i munnen og Ta kontakt med helsestasjon, tannlege/ tannpleier for å bli nærmere undersøkt. Når barn får tenner påvirkes av kjønn og arv, men å få første tann rundt seks måneders alder er vanlig. For å unngå en slik akutt situasjon bør tannskader etterkontrolleres i flere år. Tobakk er en av verstingene når det gjelder misfarging av tenner. Vanlig tegn på gingivitt er blødning fra tannkjøttet ved tannpuss eller tanntrådbruk. Kontakt tannlege dersom symptomene er plagsomme. Vi setter pris på å få tilbakemelding på bruk av materiale, om det er nyttig, og hvilke aktiviteter dere eventuelt har satt i gang på bakgrunn av dette. Hvorfor blør det egentlig i tannkjøttet etter at du har pusset tennene og er dette farlig?

Munn og tenner munn og tannpleie hos barn - til lystKokkeli

Svensk side med animasjoner Ekstern ressurs: Nettside NRK Tannhelse for eldre Video Yrkesrelevant Tannhelse hos eldre Ekstern ressurs Generelt Tannhygiene Helsedirektoratet Video Ernæring i helsetjenesten Fagstoff Aldersforandringer i fordøyelsessystemet Fagstoff Vis flere Vis mindre. La brukeren skylle munnen underveis ved behov. Oppgaver til "Munn-og tannpleie". Etikk, jus og dokumentasjon. Vis alle Diabetes, blodtrykk og utstyr. Ofte starter det ved at man merker kløe og prikking i huden, etterfulgt av rødhet, hevelse og dannelse av blemmer som brister ut i sår. munn og tenner munn og tannpleie hos barn
Our Miss Brooks: Board of Education Day / Cure That Habit / Professorship at State University