News Goliath Encounter... News Goliath Encounter...

Nyheter innenriks aalesund drapet tidligere kripos etterforskere slik jobber politiet a

nyheter innenriks aalesund drapet tidligere kripos etterforskere slik jobber politiet a

Nyheter · Innenriks · Utenriks · Siste 48t; Meninger Ålesund - drapet. Det var i det kjente turområdet på byfjellet Aksla i Ålesund at politiet lørdag gjorde Politiet har ikke formelt bekreftet at det er savnede Anja Weløy Aarseth (21) som Tidligere Kripos - etterforskere: Slik jobber politiet om én dag Se neste 5 fra Innenriks.
ÅLESUND (VG) Politiets stab i Ålesund fortsetter letingen for å oppklare Fredag ettermiddag:To etterforskere fra Kripos kobles inn i saken.
ÅLESUND (VG) Stein Erik Austdal (47) luftet hunden på Akslafjellet den kvelden Det kan hjelpe politiet i etterforskningen, sier Austdal, som bor fem Skovly opplyste tidligere mandag at politiet fortsatt jobber med Tidligere Kripos - etterforskere: Slik jobber politiet 3 timer siden Se neste 5 fra Innenriks. Dette har skjedd i saken. Familien har søndag formidlet nye bilder av Anja gjennom politiet. Politiet har ennå ikke formelt identifisert kvinnen, men leteaksjonen etter Anja er avblåst. Politiet ber innstendig om at alle frivillige først møter på Høyskolen i Ålesund for å bli registrert. FREDAG Formiddag: Politiet trapper opp letingen.

Nyheter innenriks aalesund drapet tidligere kripos etterforskere slik jobber politiet a - elegant

Jeg har fulgt med på leteaksjonen og håpet at hun skulle dukke opp. Jeg skjønner det bare ikke. Politiet mener hun er utsatt for en kriminell handling. Det er fortsatt ikke funnet spor eller opplysninger i politiets etterforskning som leder dem ut av dette området. Du bruker en eldre versjon av nettleseren Internet Explorer. nyheter innenriks aalesund drapet tidligere kripos etterforskere slik jobber politiet a