News Goliath Encounter... News Goliath Encounter...

Nyheter meninger forsvaret det finnes ikke dusj i felt a

nyheter meninger forsvaret det finnes ikke dusj i felt a

Diskuter nyheter på HegnarOnline. Ikke alle forunt å være den skarpeste skjeen i skuffen. Nå kan han kreve erstatning fra Forsvaret. fellesskapet skal bruke midler på å utvikle sammenleggbare dusjkabinett til bruk i strid? og et ønske om å se jenta avkledd, sier en offiser med 23 års erfaring fra felt.
Meny; Tips Søk. Nyheter · Innenriks · Utenriks · Siste 48t; Meninger Men det finnes ikke penger til å legge til rette for kvinnene, fortsetter han. Sammen med Ute i felt benytter de fellestoaletter av typen «bæsj and carry». Men inne på På Haakonsvern er det fire dusjer per etasje med 74 senger.
peoplesnote.org nyheter / meninger / forsvaret/det-finnes - ikke - dusj-i-felt/a /. Hun er universitetslektor ved Journalistutdanninga ved Universitetet i Nordland, og har skrevet i et innlegg i fagbladet Journalistenhvor hun både mener at media ikke har gjort jobben sin godt nok og at soldater må tåle å se hverandre naken. Forsvarets bestemmelser som omtaler bading utendørs er detaljerte. Var inne lamme ei jente som var super nar jag anda holl pa sa slangde jag. innstilt til å være i militæret, å hun hadde en vannvittig god innsats. Jeg synes det var opplysende å lese uttalelsene fra klagenemnda. Det er nemlig ingen som har snakka om å overgå, det har vært snakk om å leve opp til nøyaktig de samme kravene som guttene. Nakenhet i fredstid Finnes det en offentlig versjon av nøyaktig hva som hendte?