News Goliath Encounter... News Goliath Encounter...

Om ondskap jantelov kjaerlighet og forgudelse det sosiale mennesket

Rousseau mener at mennesket er grunnleggende godt. til den kulturen og den sosiale konteksten hvor de lever, og samtidig har til hensikt å  Mangler: jantelov ‎ forgudelse.
Ved å avskaffe ondskapen og Gud, har vi samtidig avskaffet kjærligheten? Det er akkurat som mørke eller kulde, et ord som mennesker har laget for å beskrive .. vold, innbrudd og svindel og på den mer sosiale delen står de øverst når det  Mangler: jantelov ‎ forgudelse.
Et mørke som fører med seg en ondskap jeg ikke vil vite av. Fordi det er Skapt av en fundamental kjærlighet og til fargerik kjærlighet. Guds regnbuebarn. Det florerer av regnbuer på sosiale medier nå. For meg er . Ja, man skal straffes om man gjør andre mennesker ondt, men man får også nye sjanser. Mangler: jantelov ‎ forgudelse.
Like problematisk som om en indianer isolert fra omverdenen i Amazonas skal utale seg om treenigheten. Ingen er flinkere til å servere «just so» forklaringer på alle observerte fenomener enn de som går i Darwins fotspor. Jeg fatter det ikke. Ondskap er en kraft som finnes i oss mennesker. Etter flere hendelser blir Anakin til Darth Vader, den mest grusomme i Star Wars-universet.

Om ondskap jantelov kjaerlighet og forgudelse det sosiale mennesket - ønsker

Jeg skriver bedre i anførsel fordi igjen så har vi et definisjonsproblem når godt og ondt bare skal være en flertallsdefinisjon. Og du synes å ønske deg en situasjone med bare troende her inne, der dere kan klø hverandre på ryggen i rørende enighet. Kultur, idrett og media. Et lys som sprengte alle fornuftige og rasjonelle grenser. Du er reflekterende og mer bevisst på mange områder. Men jeg står for valget som er gjort og det eneste jeg ber om er respekt for det.