News Goliath Encounter... News Goliath Encounter...

Om oss jobbe i lofotprodukt

om oss jobbe i lofotprodukt

Lofotprodukt AS har inngått avtale med eier og gründer Rune S. gir oss en ønsket inntreden på eksportmarkedet på et svært gunstig tidspunkt, sier han. Etter snart 20 år med ren trading, ser jeg frem til å ta fatt på jobben.
Om oss. Lofotprodukt AS er en sjømatprodusent som ble etablert i Vi er i dag ca. 150 ansatte med solid kompetanse og erfaring. Visste du at?.
Jobbe i Lofotprodukt Ønsker du å arbeide sammen med oss? Vi søker En god måte å bli kjent med Lofotprodukt på er ved å bli en del av vår Vikarpool. Det blir ikke minst spennende å se hva vi sammen kan få til av utvikling av de mer konvensjonelle produktene. Vårt mål er å være i førersetet innen sjømatkategorien, og vi ønsker å tilby forbrukere produktkonsepter og emballasjeløsninger tilpasset sv category anal . skiftende behov. Vi kontaktet Strømme Throndsen Design, brukte tid, penger og krefter på det som etter hvert ble lansert som «Lofoten», og pilene har pekt oppover siden. Dermed blir Lofotprodukt mer attraktiv som fast leverandør til større butikk-kjeder. Webredaktør: Linn Therese Skår Hosteland. Søker kontaktes dersom det oppstår ledige plasser, og dersom søker anses som aktuell kandidat til vår vikarpool. iSHi ft. Michel Dida, Denz & Abidaz - Som Oss (Official Video)
om oss jobbe i lofotprodukt