News Goliath Encounter... News Goliath Encounter...

Omtalat lol har ar den nya dressgate kan du se kvinnan med det bruna haret

omtalat lol har ar den nya dressgate kan du se kvinnan med det bruna haret

För några månader sedan frågade alla: Är den vit och gul eller svart och blå? Klänningen som ändrade färg beroende på vem som tittade.
LOL. Roliga listor, knäppa klipp, underhållande memes. Om det är sådant du roas av på Här är den nya # dressgate - kan du se kvinnan med det bruna håret ?.

Omtalat lol har ar den nya dressgate kan du se kvinnan med det bruna haret - BOSU Balance

Kan du se kvinnan med det bruna håret? Läs mer om The Dress HÄR! Nu är det dags för ny illusion. När du är klar så placerar du blicken på den vita delen av bilden. För att förklara ytterligare: Om du fixerar blicken på ett objekt som är blått, så stimuleras cellerna som är känsliga för den färgen. För det är det nämligen inte alla som kan. Klänningen som ändrade färg beroende på vem som tittade skapade stor förvirring. Efter ett tag kommer cellerna dock bli utslitna och stimulansen kommer minska. Om du kan se kvinnan eller inte beror alltså på hur dina fotoreceptorer fungerar. Den uppstår när ögats fotoreceptorer tröttnar på grund av överstimulans. Nu kan ni sluta tjafsa — därför ser ni olika färger på den där klänningen Läs mer om The Dress HÄR! När cellerna som är känsliga för den blåa färgen tröttnar, så kommer du bli mer mottaglig för motsattsfärgen — och det är därför som du ser kvinnan med en mer naturlig färgkombination.