News Goliath Encounter... News Goliath Encounter...

Prevensjon P piller og fare for blodpropp.

prevensjon P piller og fare for blodpropp.

P - pillene som en av tre får resept på gir dobbelt så stor fare for blodpropp sammenlignet med p - pillene som anbefales av Statens.
Det er en viss risiko for å utvikle blodpropp ved bruk av p - piller. P - piller er et veldig populært prevensjonsmiddel. Det gir god beskyttelse mot.
Forsikring · Prevensjon /; P - piller, p-ring og p-plaster - og fare for blodpropp Visste du at blodpropp er en alvorlig bivirkning av p - piller. Nei, jeg visste det ikke. Hvornår skal min datter have p-piller?
Tone Damli med helt ny look. Snakk med legen eller helsesøster ja betyr ja samtykkekultur du lurer på noe. Problemer med å snakke. Han mener leger og helsesøstre må bli flinkere til å gi unge kvinner tilstrekkelig informasjon om ulike prevensjonsmidler. Både P-stav og Hormonspiral gir ikke økt fare for blodpropp, og generelt ikke alvorlige bivirkninger. Håper Storbritannia ombestemmer seg. Når kvinner med PCOS er i midten av tredveårene, kommer de ned på det nivået som er normalt for andre og de får mer regelmessig mens.