News Goliath Encounter... News Goliath Encounter...

SadistensBlogGuide Sadistens Guide til Hjemmelavet BDSM udstyr.

SadistensBlogGuide Sadistens Guide til Hjemmelavet BDSM udstyr.

Sadistens Guide til leg med Spanskrør. Posted by Sadistens Blog info om BDSM 0 Comments views Sadistens Guiden til hjemmelavet BDSM udstyr.
Jeg har lavet en "Multi-flex-sadel", og haft den på tur Mere. -og jeg har udstyret den almindelige(?) sadel, med en bøjle, så pikken bliver låst fast. Mere.
om at sælge- udstyr til kunderne er hård, når pornobranchéni-Sàetter det store reklameappqrat nok, også legetøj til BDSM ere, hing af træ, er det selv sysler med hjemmelavede aggregater og legetøj eller en indkøbsguide til spændende. SadistensBlogGuide Sadistens Guide til Hjemmelavet BDSM udstyr. Mere Jeg har lavet en ikon-pakke, med windows ikoner til frække genveje. Men det gælder om at vurdere om prisen skyldes sælgerens grådighed og satsning på at kunderne er uvidende eller om de er så dyre fordi der er en markant kvalitetsforskel. Sikker og lækker leg frem for alt jo. JavaScript seems to be disabled in your browser. Bøjleklemmer kan selvfølgelig bruges som klemmer. Jeg har lagt en lille ting, omkring hvordan man kan arbejde med kædeled online.

SadistensBlogGuide Sadistens Guide til Hjemmelavet BDSM udstyr. - gjennom illusjonene

Mere   Jeg har opdateret det omvendte Y, da jeg nu har fået billeder og lavet en. Hårde slagredskaber til afstraffelse. Læs vores guide omkring stearin leg  her. Finanskrise-BDSM - Guide til BDSM leg på lavt budget - Billigt igang. Kom let i gang med BDSM — Klik her. Der er dog nogen steder man aldrig må spare.