News Goliath Encounter... News Goliath Encounter...

Sikker til sjos lanterneforing i morket

sikker til sjos lanterneforing i morket

Lurer du på noko om båtførarprøven, fritidsskippersertifikat eller registrering av fritidsbåt er det berre til å ta turen innom oss. Det er også høve til.
Dra til Sjøs arrangeres for andre gang i Straume Idrettspark på Sotra. Dermed er det igjen duket for en innendørs båtmesse på Vestlandet. Med peoplesnote.org.
Sikker til sjøs Båtfører på RS «UNI Oslofjord» Fredrik Hove forteller hva du må tenke på om du skal ut med båt i mørket. Uten grønt, rødt og hvitt lys – hvor hvitt.

Sikker til sjos lanterneforing i morket - misbruker historiske

Det er også høve til å delta på ein sjøvettquiz for å vinne ein flott redningsvest eller prøve seg på vårt kule retro sjøvettspel. Arbeids- og levevilkår for sjøfolk. Seilbåt sett fra babord side. Tilskudd til sysselsetting av arbeidstakere til sjøs. Vis eller skjul undernivå. sikker til sjos lanterneforing i morket Savner du en instruksjonsvideo eller ønsker du å vise din egen? For å hindre at båten går ned gjelder det å handle kjapt. Manglende lanterner kan bli dyrt. Det er et åpent radiosamband og i motsetning til en mobiltelefon vil du alltid ha dekning med denne. Redd er egentlig bare fornavnet, sier Yvonne Borlaug, som kjørte båt uten lys. Har du forberedt deg forbedrer du oddsen betraktelig.