News Goliath Encounter... News Goliath Encounter...

Skj%C%Bnnhet gode tips for hjemmevoksing .

Vil du være hårfri i sommer kan en løsning være å ta problemet ved roten. Dette er ekspertenes beste råd til en vellykket hjemmevoksing.
Erfaringer og tips mottas med takk! Jeg har gode erfaringer med Veet, men føler at man må la hårene bli rimelig lange for at det skal fungere  Flere resultater fra peoplesnote.org.
Slik oppnår du et godt resultat ved hjemmevoksing: Dagen før voksing 1. Peel huden dagen før. 2. Test produktet på et lite område dagen før.

Skj%C%Bnnhet gode tips for hjemmevoksing . - ØTIPS til

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar. Det er nettopp varmen ved varmvoksen som har gitt mange hjemmevoksere en dårlig opplevelse. Opprett en konto eller logg inn for å kommentere. Barberer kjertlene Kjertlene våre er ømfintlige områder, og man skal være forsiktig med voksing her. Logg inn for å følge dette. Barbering er mest effektivt, smertefritt og rimelig. Det er veldig enkelt, men med stor fare for «sebrastriper» på beina dersom du er solbrun og ikke har peelet godt. Om de røde prikkene, man ofte får etter voksing, varer lengre enn ett døgn bør man vurdere et annet alternativ enn voksing, anbefaler hun. Bestill den nye Harry Hole-boken til rabattert pris. Føflekker med hår skal man også være veldig forsiktig med. Derfor er så og si alle våre gaveabonnement rene abonnement, uten gave. Frp vil ikke ha ny flypassasjeravgift. Rygge-ansatte reagerer med vantro på Høyre-vedtak om å skrote flypassasjeravgiften.