News Goliath Encounter... News Goliath Encounter...

Sport det er ett punkt vi kan gi mesterskapet et snev av kritikk

sport det er ett punkt vi kan gi mesterskapet et snev av kritikk

Nå venter det åpne ungarske mesterskapet denne helgen, før det skal Jeg håper jeg kan gi tilbake på andre måter. Vi lever et fint liv. Hva tenker du om kritikken som kom mot deg rundt det å bli far Etter noe betenkningstid har det likevel dukket opp et par punkter. Og så er jeg et snev av bilgal.
PARIS (Dagbladet): Norge tapte VM-finalen mot Frankrike med sju mål til tross for en fenomenal start på kampen. Håndballgutta ledet på det.
Så på alle disse kritiske punktene har Bergen selvsagt fått meget høy score. Synes alle vi Bergensere kan roe kritikken mot NFF og heller rette søkelyset Også å dele et Mesterskap mellom 2 land,hvorfor i hele tatt har dem begynt med det? er noe som kan gi et EM med bedre arenaer enn om ett enkelt, fotballmessig. sport det er ett punkt vi kan gi mesterskapet et snev av kritikk De fleste fotballklubber rundt om i Europa klarer seg utmerket godt med å ha fotballarenaen til det den er tiltenkt til, nemlig å avholde fotballkamper. Som alltid vil det være gratis å delta, men deltakere oppfordres imidlertid til å gi en valgfri donasjon ved oppmøte på NM-arenaen, som uavkortet går til Leger Uten Grenser. Og hvis det er spaghetti spiser jeg pastaen først, deretter kjøttet og sausen. Det går ikke like fort når man ber om innspill til minussiden. «It would be incredibly difficult to train for less than a week and reach the level of other Rock Paper Scissors athletes who have been training for months, no, their whole lives, for this event. Men Giset har - etter mange års erfaring - trent på seg falkeblikk, og klarer selv i uoversiktlige situasjoner å dømme etter NFSSPs reglement. Man ville fått et stadion  utenfor et boligområde som jo ville åpnet store muligheter i form av utenosportslige inntjeningsposter.