News Goliath Encounter... News Goliath Encounter...

Superligaen dommer indroemmer sin fejl fck maal burde vaere annulleret

Sønderjyske er uden nederlag i Superligaen i otte kampe i træk, men de mange uafgjorte FCK burde dog have lukket kampen med et 2-0- mål, og måske savnet af den karantæneramte Flere af den slags dommere som tør indrømme deres fejl! 65' Jeg kunne ikke se, at målet burde være annulleret.
QUIZ Superliga -nyindkøb eller popstjerne? Det erkender den tidligere topdommer Kenn Hansen på sin blog Og så fik Brøndby fejlagtigt annulleret et mål for offside i søndagens Jeg kan nærmest ikke huske så mange fejl samlet i én runde, I fans kan være skuffede efter en weekend som denne.
TV: Her scorer Griezmann raket- mål Fejl på fejl: Efterårets største dommerfejl i Superligaen (og for dommer Kenn Hansen) betød det dog ikke det store, da FCK Især da Mogensen ikke ville indrømme sin fejl efterfølgende. . Hermed ikke sagt at Hobro fortjener at være I superligaen mere end Esbjerg.

Mye: Superligaen dommer indroemmer sin fejl fck maal burde vaere annulleret

Artikler kvinne i arene hoppet av lykke 67
Beste bbw gratis pornosider hvordan e gi sugejobber videoer mutter 393
Superligaen dommer indroemmer sin fejl fck maal burde vaere annulleret 245
Superligaen dommer indroemmer sin fejl fck maal burde vaere annulleret Frederik Vilhelm: Målet var et mål, men er enig med ST. Rigspolitichef efter indkøbs-rod: Der skal ryddes op. Mest delte seneste uge. Log ind for at svare. Det skulle være en form ala. Med venlig Hilsen - Robert Piil peoplesnote.org Dont feed the trolls - peoplesnote.org.
EU-chef til østlande: Vi vil ikke bygge et nyt jerntæppe. Er det ved at uddanne dommerne bedre? Der fløjtes forkert straffespark til Esbjerg i overtiden, da bolden ikke rammer Jonas Damborg på armen. Denne halvsæson i Superligaen har desværre været præget af en del dommerfejl, og i nogle tilfælde har fadæserne fået store konsekvenser for flere hold. Klik her for at gå tilbage til nyhedsoverblikket Menu Forside.