News Goliath Encounter... News Goliath Encounter...

Sykdommer seksuelt overforbare infeksjoner mykoplasma

sykdommer seksuelt overforbare infeksjoner mykoplasma

Norge har lav forekomst av sykdommer som HIV, syfilis og gonoré, men det Hvert år blir nordmenn smittet av seksuelt overførbare infeksjoner i utlandet . Flere får symptomer ved mykoplasma enn ved klamydia, men det er.
Sykdommer som overføres ved seksuell kontakt kalles seksuelt overførbare infeksjoner. Smitten skjer ved kontakt mellom hud og slimhinner i munn.
Mykoplasma er en seksuelt overførbar infeksjon som kan smitte til skjede, penis (urinrør) og lettere kunne bli smittet med andre seksuelt overførbare infeksjoner. har fått påvist én av følgende sykdommer: gonoré, syfilis, hiv eller hepatitt C.

Sykdommer seksuelt overforbare infeksjoner mykoplasma - står

Du bør bruke kondom og praktisere sikker sex, og du bør informere partneren din om at du har en smittsom infeksjon. Slik tester du deg. Personer som tar stoff med sprøyter og smittevern. Behandlingen er antibiotika, og vanligvis tar man tabletter en gang daglig i syv dager. Det kan være at du har noen form for allergi. Slik tester du deg. På grunn av personvernloven kan vi ikke oppgi prøvesvar over telefonen. sykdommer seksuelt overforbare infeksjoner mykoplasma Lurer på hva det er noen som har et svar? Hva påvirker ditt valg av prevensjonsbruk mest? Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. De vanligste plagene ved klamydia i skjede:. Alle som vil kan teste seg.