News Goliath Encounter... News Goliath Encounter...

Topic hvorfor liker gutter analsex

noen dokumentasjon på at kjønnssykdommer oppstår som følge av sex mellom to gutter. i homomiljøet eller om det er økt risiko ved analsex. Og hvis så var tilfelle, hvordan klarer de å vite forskjell på en kvinneanal og en mannlig anal? Mange homofile vil nok ikke like å lese at du beskylder dem for.
Analsex er på toppen av «ting man må prøve» for mange av gutta. Han liker å ha fullstendig kontroll over deg og han får en følelse av at han.
Det jeg lurer på er om menn liker å bli fingret, buttplug peoplesnote.org de blir Vi har begynt å eksprimentere med analsex en god del i det siste. Så man må nesten bare spørre eller forsøke forsiktig og se hvordan de reagerer. Noen som har eller har hatt/datet menn med store forventninger i.

Topic hvorfor liker gutter analsex - noe

peoplesnote.org så er det usannsynlig trangt og deilig! Svar på sitert innlegg       Avbryt. Sier ikke at jeg foretrekker analsex for det. Hvilke bakterier er det vi menn har i munn og rompe som kvinner ikke har? Du må nå logge inn med epost. Det er bare litt synd at det oppstår en haug av sykdom av det. Helt Perfekt Thomas Giertsen Sesong 1 Episode 2 Tabbene du ikke må gjøre på jobbintervjuet. Egentlig tror jeg at gutter er ærligere til å bedømme slike ting, enn antiseksuelle jenter som deg. Jeg har et inntrykk av at det ikke er så veldig mange jenter her egentlig. Community Forum Software by peoplesnote.org Ansvarlig redaktør: Jan M. Men det er ikke det jeg definerer som nerd. Her var det ikke mange menn som svarte. Uansett hva en spiser og hvordan en trener må maten gjennom tarmene og ut gjennom anus.