News Goliath Encounter... News Goliath Encounter...

Topic noen som kan hjelpe meg med et godt sitat

topic noen som kan hjelpe meg med et godt sitat

Jeg har en nevø som ønsker seg en dagbok, og jeg har lyst til å gi ham en til jul. Tenkte å skrive inn et sitat om dagbøker, skriving, tanker e.l.  Hvordan kan jeg bli et godt menneske? - Generell.
Det er visst ingen her som kan noen vitser. Siden forslaget ikke på noen som helst måte kan være støtende så tillater jeg meg å gjenta meg.
Heidi, 6 år: En bestemor er en som hele slekten har kommet ut gjennom. Da er det ikke så rart om hun blir litt slaskete i skinnet! Opp. Jeg tok den ikke. Ja, og i tilleggg når man bekymrer seg over dumme ting man faktisk HAR sagt og GJORT I fortiden. Etterpå så det ut som alle spillerne hadde gått på Steinerskolen: Alle hadde sine egne ideer om hva som skulle gjøres. Jeg tipper at Marmarius og Execute slikker sårene, og trøster seg med kalvegodt eller smågrispellets akkurat nå. [Redigert noe for å passe på at det jeg skriver ikke skal misforstås]. Håper jeg ikke ødela internettironi her.

Topic noen som kan hjelpe meg med et godt sitat - only

I hvert fall ikke til hat. Men enden er ennå ikke å se. Create an account or sign in to comment. Jeg har en nevø som ønsker seg en dagbok, og jeg har lyst til å gi ham en til jul. Sign in to follow this. Go To Topic Listing. Sitat Slik jeg ser det er den eneste måten jeg kan klare dette på, å bli moderator her på forumet, jeg vil da umiddelbart gå igang med å eliminere utskjellingsmotstandere simpelthen ved å slette profilene deres. Your body language shapes who you are
topic noen som kan hjelpe meg med et godt sitat