News Goliath Encounter... News Goliath Encounter...

UMO podden UMO podden Hur blir sex forsta gangen bra

UMO podden UMO podden Hur blir sex forsta gangen bra

I UMO - podden pratar vi om om sex, kroppen, kärlek, vänskap, att må dåligt, att känna sig utanför och mycket annat. I varje Hur blir sex första gången bra?.
Download past episodes or subscribe to future episodes of UMO - podden by UMO for free. Hur blir sex första gången bra? Amin hade höga förväntningar på.
I UMO - podden pratar unga om sex, kroppen, kärlek, vänskap, att må dåligt och mycket annat. Ett nytt avsnitt kommer ut 04. Hur blir sex första gången bra?.

UMO podden UMO podden Hur blir sex forsta gangen bra - det

Onani påverkar varken penisen, slidan, mensen eller spermierna, säger Johan. Gå med Säkerhetskontroll Kan du inte läsa texten ovan? I vissa fall har de så svåra problem att de måste gå till en läkare och få hjälp, säger Therese. Läs mer om avsnittet här. Men samtidigt utvecklades jag som person. Här kan du få tips på några sätt som du kan prova, själv eller tillsammans med andra. Av de tjejer som Kyle. Jag tror att det är viktigt att hålla koll på sin partner och se hur hen reagerar på det man gör, säger Kyle. Hur blir sex med sned penis? Men så här i efterhand spelade det nog inte så stor roll, säger Amin. Sjuksköterskan Johan reder ut vad som egentligen räknas som sex och tillsammans med Linus och Amin ger de tips på hur man kan göra och tänka inför första gången.