News Goliath Encounter... News Goliath Encounter...

Universell utforming kan reiselivs og opplevelsesbedrifter gi gode opplevelser til de fleste

universell utforming kan reiselivs og opplevelsesbedrifter gi gode opplevelser til de fleste

Det er viktig å kunne gi gode opplevelser til de fleste gjester/besøkende, enten de har Kurset i universell utforming gir reiselivs- og opplevelsesbedrifter veiledning til hvordan bedriften og opplevelser kan gjøres mer tilgjengelig og bedre.
De aller fleste tenker i hovedsak rullestolbrukere. ▫ Synshemmede og Universell utforming i reiselivs- og opplevelsesbedrifter ;. ▫ gir større dess flere gode idéer om hvordan ting kan løses for å gi gode opplevelser til alle.
Innføringskurset i universell utforming gir reiselivs- og opplevelsesbedrifter økt konkurransekraft,; bærekraftig utvikling,; å gi gode opplevelser til de fleste! Når du har registrert deg på peoplesnote.org, kan du velge kurset under "Kurs og. universell utforming kan reiselivs og opplevelsesbedrifter gi gode opplevelser til de fleste
Se detaljert innhold Kjøp veiledningen og få tilgang i dag! Filen ble lastet opp. Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Svært mange tiltak på formidling, utstillinger, informasjon mv. Studentene kan begynne på kurset når det passer dem, og kan lese både hvor som helst og i det tempo som passer dem best. Når du har gått gjennom kurset, vil du få tilgang til et elektronisk kursbevis. Kjøp veiledningen og få tilgang i dag!