News Goliath Encounter... News Goliath Encounter...

Utdanningstilbud Restaurant og matfag

Utdanningstilbud Restaurant og matfag

Restaurant- og matfag på Jåttå videregående har topp moderne praksislokaler med det beste av utstyr - à la carte kjøkken og.
Opplæringen i restaurant- og matfag skal medvirke til å utvikle erfaring Vg1 skal forberede til utdanning frem mot fagbrev eller svennebrev i et.
1. År. Vg1. Vg1 Restaurant- og matfag Videregående skoler som tilbyr Vg2 Matfag. norgeskart . Andre varianter av denne utdanningen. Vg2 Matfag. Utdanningstilbud Restaurant og matfag

Utdanningstilbud Restaurant og matfag - måtte skratte

Mer om restaurant- og matfag. Utdanningsavdelingene i fylkene kan svare på spørsmål om for eksempel eksamen, dokumentasjon, kvalitet og klage på karakterer. Høgskolen i Oslo og Akershus. Du må kontakte inntakskontoret i hvis du skal bytte skole eller skal begynne på skole i et annet fylke. Ti tips til studiesøkere. Yrkesfaglærerutdanning i restaurant- og matfag.

Utdanningstilbud Restaurant og matfag - must alle

Forkurs og Y-veien er vanligst innen realfags- og ingeniørstudier. Studieside for restaurant- og matfag. Klikk på linkene til venstre for å lese mer om utdanningsprogrammene. Ti tips til studiesøkere. Velg fra listen for å se opplæringskontor i ditt fylke hos peoplesnote.org Fylkeskommunene har ansvar for all videregående opplæring i Norge. Skoleruta Fagvalg for elever på peoplesnote.org og idrettsfag Inntak til videregående opplæring Elevundersøkelsen Fraværsgrense Skoleskyss Lånekassen Elevpc Skolereglement Skjemaer Boklister Kartleggingsprøver Utdanning i Norge Utdanning i utlandet Finn lærebedrift Timeplaner Gratisprinsippet Skolemiljø og handlingsplaner Eksamen Elevombud Fastlege i Trondheim mens du studerer? Målet for utdanningen er å utvikle profesjonelle yrkespedagoger som kan arbeide med opplæring i restaurant- og matfag, i skolefaget "Mat og helse", ved opplæringskontor eller med opplæring i arbeidslivet.
Videregående opplæring Yrker det er stor etterspørsel etter. Studentene må også gjennomføre noe yrkespraksis i bedrifter innen ulike yrker i restaurant- og matfag. Velg fra listen for å se opplæringskontor i ditt fylke hos peoplesnote.org Fylkeskommunene har ansvar for all videregående opplæring content edition excerpts . Norge. Agdenes Bjugn Frøya Hemne Hitra Holtålen Klæbu Malvik Meldal Melhus Midtre Gauldal Oppdal Orkdal Osen Rennebu Rissa Roan Røros Selbu Utdanningstilbud Restaurant og matfag Snillfjord Trondheim Tydal Ørland Åfjord. Tilgangen på mat og utviklinga av tilverkings- og oppbevaringsmetodar har lagt grunnlaget for mattradisjonane i Noreg, og har betydd mykje for samfunnsutviklinga. Har du interesse for kosthold og helse? For deg som skal hjelpe.