News Goliath Encounter... News Goliath Encounter...

Utsatt for brott finns det nagon att prata med

utsatt for brott finns det nagon att prata med

Som anhörig till en person som blivit utsatt för ett brott kan du själv behöva stöd och hjälp. I många organisationer finns personer med liknande erfarenheter. ROKS och Unizon (fd kvinnojouren) ger råd till dig som misstänker att någon i kan vara svårt att få ett barn att prata när det blivit utsatt för sexuella övergrepp.
Om du har det jobbigt och behöver någon att prata med Men de finns där för att hjälpa dig när det är jobbigt, peoplesnote.org hemma i familjen. Här kan du bland annat läsa om dina rättigheter om du blivit utsatt för brott, om stöd och hjälp du kan få.
Det finns många myndigheter och ideella organisationer som kan hjälpa och stödja dig som har blivit utsatt för brott. Du kanske behöver prata med någon om. utsatt for brott finns det nagon att prata med Skriv vilken dag och tid det hände. I bildspelet får du veta hur du kan göra. Media files tema . mansjour ger stöd åt dig som är man och har utsatts för misshandel. Använder du alkohol eller droger? Visa mig även information från:. Här kan du läsa mer om att utsättas för brott och vad som händer om det blir rättegång. Det finns hjälp att få för att du ska klara tiden efter ett brott bättre.