News Goliath Encounter... News Goliath Encounter...

Van gogh tot leven gebracht.

van gogh tot leven gebracht.

In het kader van een studieopdracht hebben de studenten schilderijen van Van Gogh via animatietechnieken tot leven gebracht. Het resultaat.
De één is helemaal weg van de schilderijen van van Gogh, de andere vindt er niets aan. Iedereen zijn eigen smaak, maar je hoeft niet perse van kunst te.
Breakthru Films, een Oscar-winnende filmstudio, brengt het werk van onze beroemde schilder Vincent van Gogh tot leven. Op de verjaardag. De aardappeleter

Van gogh tot leven gebracht. - Gallinago

Luca Agnani, de artiest achter deze animaties, geeft de schilderijen van van Gogh een bijzonder extra tintje. Ikea maakt topsport van goede nachtrust. Belastingdienst roept in commercial op: 'Kijk Goed! Moeder eend krijgt hulp. Wanneer u uw javascript weer aanzet, kunnen wij u weer van dienst zijn. van gogh tot leven gebracht.

Van gogh tot leven gebracht. - øverste leder

Tissues komen tot leven in prachtige stop-motion. Gebruikers uiten zorgen over gymzaal De Runde. Start zijn levensreis en loop door deze fases heen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief. In vijf stappen een heldere klant analyse. De Zilveren Vosch, Utrecht.